Sitemizin tüm özelliklerini kullanabilmeniz için tarayıcınızda Java Script'i aktif hale getirmeniz gerekiyor.
Bilgi! Kullandığınız web tarayıcısı güncel değil.
Sitemizin tüm özelliklerini kullanmak için tarayıcınızı güncellemeniz gerekiyor. Logolardan istediğinize tıklayarak güncelleyiniz.
Araba.com Yenilendi!
Araba.com ailesi olarak daha hızlı, daha kullanışlı ve daha modern arayüzümüz ile ziyaretçilerimizin karşısındayız.

Neden değişikliğe gerek duydunuz?
Gelen yoğun üye talepleri, eskisine oranla çok daha artan akıllı cihaz kullanımı ve ziyaretçilerimizin tavsiyeleri doğrultusunda değişiklik yapmaya gerek duyduk.

Eski ve yeni arayüzünüz arasında ne gibi farklar var?
Varolan sistemimizdeki özelliklere artı olarak eklenen pek çok yenilik ile Araba.com artık çok daha kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Akıllı cihaz uyumlu yeni nesil tasarım ile artık tüm akıllı cihazlarda, herhangi bir application indirmeye gerek kalmadan Araba.com'u kolayca kullanabiliyor. Akıllı cihazınızda bulunan herhangi bir tarayıcıya www.araba.com adresini yazmanız yeterli. Bunun dışında kullanıcılarımıza ekstra hız, daha pratik arama motorları, daha fonksiyonel üye panelleri sunuyoruz.

Araba.com'un yeni arayüzü eskisine oranla daha mı hızlı?
Bildiğiniz gibi çağımızda bir web sitesinde ihtiyaç duyulabilecek en önemli özelliklerden birisi hız. Araba.com bu isteği duydu ve yenilediği altyapısı ile kullanıcılarına hız vaad ediyor. İlan aramaları ve sayfalar arası geçişler çok daha hızlı gerçekleşiyor, ilan girişleri ve ilan güncellemeleri ise saniyeler içinde tamamlanabiliyor.

Daha modern ve daha kullanışlı olarak tasarladığımız arama motorlarımız ile artık arama yapmak çok daha kolay. Ziyaretçilerimiz arama kriterlerini kendi tercihlerine göre daraltıp genişleterek en sağlıklı sonuçlara ulaşabilecek, hiç zaman kaybetmeden aradıkları araca ulaşabilecekler.

Üye panellerinizde ne gibi değişiklikler yaptınız?
Yenilenen üye panellerimiz ile ister bireysel ve kurumsal üyelerimiz ilanlarını kolayca yayınlayacak ve hedef alıcılara hızla ulaşabilecekler. Az evvel söz ettiğimiz hız artışı sayesinde hem İlanlar kolay oluşturuluyor, hem de ilan fotoğrafları çok daha hızlı olarak yüklenebiliyor.

İlanlar sitenizde nasıl yayına alınıyor? Kontrol ediliyormu?
Sitemizde yayınlanan tüm ilanlar pek çok kritere göre kontrol edilerek yayına alınmakta. 24 saat aktif olarak çalışan editör kadromuz yeni hazırlanmış ya da bilgilerinde güncelleme yapılmış ilanları kontrol ederek zaman kaybetmeden yayına almakla görevliler. Bu aşamada amaç ziyaretçilerimize kaliteli, güvenli ve doğru ilanlar ulaştırırken ilan verenlerinin satış hızını arttırmaktır.

Sizi diğer ilan sitelerinden ayıran özelliğiniz nedir?
Biz ziyaretçilerimize kaliteli hizmet ve milyonlarca ziyaretçimiz ile hızlı satış imkanı sunuyoruz. Bunun yanında biz tüm üyelerimizle bir aile olduğumuz görüşündeyiz. Tecrübeli müşteri temsilcilerimiz tüm samimiyetleri ile kullanıcılarımıza destek olmak için çalışmaktadır. Kullanıcılarımızın bize diledikleri zaman ulaşabilmeleri bizim için çok önemli. 12 yıldır aynı prensiple, kaliteli hizmetten taviz vermeden yolumuza devap ettik, bundan sonrada aynı şekilde devam etmek hedefindeyiz.

Son olarak eklemek istediğiniz birşey varmı?
Araba.com ailesi olarak tüm uğraşımız ve çabamız siz değerli kullanıcılarımızın ve ziyaretçilerimizin kolayca ve hızla hizmet almasını sağlamaktır. Yeniliklerimizden memnun kalmanız tek temennimizdir.